Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Station Antwerp

Belgisch pretpark presenteert show met Suske en Wiske: 'Zes volle zalen per dag'

03-01-2019, 20.39 uur

Bezoekers van een Belgisch pretpark kunnen sinds kort kijken naar een nieuwe show met Suske en Wiske. In het overdekte attractiepark Comics Station Antwerp wordt tegenwoordig meermaals per dag een interactieve voorstelling met de bekende striphelden opgevoerd. Volgens het park is de productie een groot succes.

"De nieuwe show zorgt voor zes volle theaterzalen per dag", zegt een woordvoerder. Daarom wordt de voorstelling vast opgenomen in het aanbod van Comics Station. De Suske en Wiske-show zit inbegrepen bij een toegangskaartje.

Naar aanleiding van het succes van de show wil Comics Station komend jaar meer inzetten op entertainment en beleving. "We moeten nog meer dan ooit de striphelden echt tot leven laten komen."

Rustiger
Het park is tevreden over de huidige bezoekersaantallen. "Sinds de herfstvakantie zien we een stijging in de bezoekerscijfers van maar liefst 30 procent tegenover dezelfde periode vorig jaar", aldus de voorlichter. "Extra voordeel is dat de show de hele dag door bezoekers leidt naar het theater." In de rest van het park wordt het dan rustiger.

Suske en Wiske is een Belgische stripreeks bedacht door Willy Vandersteen. De serie loopt sinds 1945. Inmiddels zijn er 375 delen verschenen.



Meer Plopsa Station Antwerp
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be