Plopsa Station Antwerp

Belgisch pretpark presenteert show met Suske en Wiske: 'Zes volle zalen per dag'

03-01-2019, 20:39 uur | Reacties

Bezoekers van een Belgisch pretpark kunnen sinds kort kijken naar een nieuwe show met Suske en Wiske. In het overdekte attractiepark Comics Station Antwerp wordt tegenwoordig meermaals per dag een interactieve voorstelling met de bekende striphelden opgevoerd. Volgens het park is de productie een groot succes.

"De nieuwe show zorgt voor zes volle theaterzalen per dag", zegt een woordvoerder. Daarom wordt de voorstelling vast opgenomen in het aanbod van Comics Station. De Suske en Wiske-show zit inbegrepen bij een toegangskaartje.


ZIE OOK: Pretpark Antwerpen voor het eerst helemaal vol

Naar aanleiding van het succes van de show wil Comics Station komend jaar meer inzetten op entertainment en beleving. "We moeten nog meer dan ooit de striphelden echt tot leven laten komen."

Rustiger
Het park is tevreden over de huidige bezoekersaantallen. "Sinds de herfstvakantie zien we een stijging in de bezoekerscijfers van maar liefst 30 procent tegenover dezelfde periode vorig jaar", aldus de voorlichter. "Extra voordeel is dat de show de hele dag door bezoekers leidt naar het theater." In de rest van het park wordt het dan rustiger.

Suske en Wiske is een Belgische stripreeks bedacht door Willy Vandersteen. De serie loopt sinds 1945. Inmiddels zijn er 375 delen verschenen.ZIE OOK: Bezoekersaantallen nieuw pretpark Antwerpen op schema: 'Hoogseizoen moet nog beginnen'

Reacties