Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-medewerkers brengen gestrande bezoekers naar huis

01-01-2019, 19.31 uur

Efteling-medewerkers hebben zichzelf in de nacht van maandag op dinsdag van hun beste kant laten zien. Na afloop van een oud-en-nieuwfeest in het attractiepark bleek dat er geen vervoer was voor zo'n tweehonderd bezoekers. Speciale busjes waren niet op komen dagen.

Daarop besloten tientallen personeelsleden het heft in eigen hand te nemen en de gestrande groep te hulp te schieten. Ongeveer vijftig Efteling-medewerkers hebben de gasten vervolgens met hun eigen auto's naar huis gebracht.

Het park wordt op social media de hemel in geprezen om de spontane actie. "Mijn grootste complimenten gaan uit naar al het Efteling-personeel", schrijft Robèrt Cooijmans op Twitter. "Topservice." Rik Leenheers: "Klasse en volle lof hoe jullie ons en anderen naar huis hebben gebracht! Dit noem ik service van grote klasse!"

De Efteling zegt blij te zijn dat de oplossing in de smaak viel. "Jammer dat de avond voor sommige gasten eindigde in een teleurstelling, door het ontbreken van bussen", zegt een woordvoerder. "We hebben er toen direct alles aan gedaan om onze gasten alsnog veilig thuis te krijgen."

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be