Efteling

Efteling-medewerkers brengen gestrande bezoekers naar huis

01-01-2019, 19:31 uur | Reacties

Efteling-medewerkers hebben zichzelf in de nacht van maandag op dinsdag van hun beste kant laten zien. Na afloop van een oud-en-nieuwfeest in het attractiepark bleek dat er geen vervoer was voor zo'n tweehonderd bezoekers. Speciale busjes waren niet op komen dagen.

Daarop besloten tientallen personeelsleden het heft in eigen hand te nemen en de gestrande groep te hulp te schieten. Ongeveer vijftig Efteling-medewerkers hebben de gasten vervolgens met hun eigen auto's naar huis gebracht.


ZIE OOK: Video: zo luidde de Efteling het nieuwe jaar in

Het park wordt op social media de hemel in geprezen om de spontane actie. "Mijn grootste complimenten gaan uit naar al het Efteling-personeel", schrijft Robèrt Cooijmans op Twitter. "Topservice." Rik Leenheers: "Klasse en volle lof hoe jullie ons en anderen naar huis hebben gebracht! Dit noem ik service van grote klasse!"

De Efteling zegt blij te zijn dat de oplossing in de smaak viel. "Jammer dat de avond voor sommige gasten eindigde in een teleurstelling, door het ontbreken van bussen", zegt een woordvoerder. "We hebben er toen direct alles aan gedaan om onze gasten alsnog veilig thuis te krijgen."

ZIE OOK: Efteling-medewerkers mishandeld na ruzie over abonnement

Reacties