Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Efteling

Video: zo luidde de Efteling het nieuwe jaar in

01-01-2019, 14:45 uur | Reacties

De Efteling is 2019 begonnen met een grote muzikale vuurwerkshow. Tijdens een speciaal uitverkocht oud-en-nieuwfeest in het attractiepark konden bezoekers op twee plekken kijken naar vuurwerk: rond de Siervijver bij de Gondoletta en rond de Vonderplas bij Fata Morgana.

Om middernacht werd de muziek van Villa Volta ingezet. Vervolgens kwamen de melodieën van verschillende andere attracties voorbij, waaronder Carnaval Festival, Raveleijn en Droomvlucht. Daarvoor werd de soundtrack van de eerste Aquanura-show gebruikt, aangevuld met Baron 1898. De zeven minuten durende voorstelling eindigde met de muziek van het Spookslot.

ZIE OOK: Efteling viert oud en nieuw met silent disco

Het evenement in de Efteling was volledig uitverkocht. Naar verluidt waren er ongeveer 15.000 kaarten verkocht. De attracties bleven geopend tot 01.00 uur, met uitzondering van de Stoomtrein. Vanwege het vuurwerk waren schommelschip Halve Maen, De Oude Tufferbaan en Fata Morgana dicht tussen 23.30 en 00.20 uur.ZIE OOK: Efteling: 'Koop geen tickets meer voor oud-en-nieuwfeest'

Reacties
Bijdrage