Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Video: zo luidde de Efteling het nieuwe jaar in

01-01-2019, 14.45 uur

De Efteling is 2019 begonnen met een grote muzikale vuurwerkshow. Tijdens een speciaal uitverkocht oud-en-nieuwfeest in het attractiepark konden bezoekers op twee plekken kijken naar vuurwerk: rond de Siervijver bij de Gondoletta en rond de Vonderplas bij Fata Morgana.

Om middernacht werd de muziek van Villa Volta ingezet. Vervolgens kwamen de melodieën van verschillende andere attracties voorbij, waaronder Carnaval Festival, Raveleijn en Droomvlucht. Daarvoor werd de soundtrack van de eerste Aquanura-show gebruikt, aangevuld met Baron 1898. De zeven minuten durende voorstelling eindigde met de muziek van het Spookslot.

Het evenement in de Efteling was volledig uitverkocht. Naar verluidt waren er ongeveer 15.000 kaarten verkocht. De attracties bleven geopend tot 01.00 uur, met uitzondering van de Stoomtrein. Vanwege het vuurwerk waren schommelschip Halve Maen, De Oude Tufferbaan en Fata Morgana dicht tussen 23.30 en 00.20 uur.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be