Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Duinrell vernieuwt restaurant: 'Nu echt La Place anno 2019'

20-04-2019, 11.12 uur

Eén van de grootste restaurants in Duinrell heeft een verbouwing ondergaan. Het La Place-restaurant in winkelgebied Duinrell Plaza, gelegen tussen het vakantiepark en het attractiepark, is de afgelopen maanden gerenoveerd. Er werd geïnvesteerd in een nieuwe vloer, een nieuw interieur, een nieuwe keuken en een andere indeling.

"Het is nu echt La Place anno 2019", vertelt een woordvoerster van Duinrell aan Looopings. Het zelfbedieningsrestaurant heeft een totale oppervlakte van 1240 vierkante meter. Er is plaats voor 470 gasten. Ook nieuw is een afhaalpunt aan de buitenzijde. De verbouwing werd gefinancierd door La Place zelf.

In het restaurant kunnen dagbezoekers en vakantiegasten terecht voor ontbijt, lunch en diner, ook buiten de openingstijden van het attractiepark. Op het menu staan onder meer smoothies, sandwiches, salades, soep, pizza's, pasta's en wokgerechten. "Inmiddels is het achterhaald dat je verplicht patat of pannenkoeken moet eten als je naar een attractiepark gaat", weet de voorlichtster.

Efteling
De horeca in Duinrell wordt verzorgd door La Place, de restaurantformule van Jumbo Supermarkten. In het verleden hoorde La Place bij warenhuis V&D. Duinrell is niet het enige Nederlandse pretpark dat samenwerkt met de keten: sinds vorig jaar staat er ook een La Place-restaurant bij de hoofdingang van de Efteling.



Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be