Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Belangrijke mijlpaal op bouwplaats van waterpark Europa-Park

12-12-2018, 13.53 uur

Europa-Park heeft een belangrijke mijlpaal bereikt op de bouwplaats van het nieuwe waterpark Rulantica. Tijdens een speciale ceremonie vierden directieleden, managers en bouwvakkers van het Duitse attractiepark dinsdag dat het hoogste punt van het complex bereikt is.

Rulantica wordt één van de grootste waterparken in Europa. Er komen acht verschillende themagebieden in Scandinavische stijl, met zeventien glijbanen. Blikvanger wordt een gigantische schelpvormige hal van 32.600 vierkante meter, met een twintig meter hoog koepeldak.

Het waterparadijs gaat naar verwachting in november 2019 open. De eerste waterglijbanen staan inmiddels op hun plek. Het naastgelegen hotel Krønasår opent al in het voorjaar. In totaal kost het bouwproject zo'n 150 miljoen euro.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be