Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Twee attracties Disneyland Paris gaan definitief dicht in 2019

10-12-2018, 20.40 uur

Disneyland Paris neemt volgend jaar definitief afscheid van twee attracties. Dat heeft het pretparkresort vandaag officieel bekendgemaakt. Het gaat om twee attracties in het Walt Disney Studios Park.

Op zondag 6 januari 2019 is Art of Disney Animation voor het laatst geopend. Daarin krijgen bezoekers te zien hoe animatiefilms gemaakt worden. Na afloop kunnen ze zelf leren om een Disney-figuur te tekenen. In het complex bevinden zich ook een souvenirwinkel en een meet-and-greet-locatie.

Wat er met het gebouw gaat gebeuren, is nog niet duidelijk. "De sluiting geeft ons de kans om mooie nieuwe ervaringen te ontwikkelen als onderdeel van de toekomstplannen voor het Walt Disney Studios Park", laat een woordvoerder weten.

Rampenfilm
Zondag 31 maart 2019 is de laatste dag dat bezoekers Armageddon: les Effets Spéciaux kunnen beleven. De attractie, geopend in 2002, werd gebaseerd op de bekende rampenfilm Armageddon uit 1998. Er komt een attractie met Marvel-superheld Spider-Man voor in de plaats. Details ontbreken nog, maar vandaag kwam wel een ontwerp van het exterieur naar buiten.

Er zijn ook plannen om lanceerachtbaan Rock 'n' Roller Coaster starring Aerosmith een Marvel-thema te geven. Die transformatie moet in 2021 zijn afgerond. De sluitingsdatum is nog niet bekend.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be