Disneyland Paris

Disneyland Paris toont nieuw ontwerp voor Marvel-themagebied

10-12-2018, 15:19 uur | Reacties

Disneyland Paris heeft een nieuw ontwerp gepubliceerd voor een Marvel-themagebied in het Walt Disney Studios Park. Daarop staat onder meer een nieuwe attractie in de stijl van superheld Spider-Man, ter vervanging van de special effects-attractie Armageddon: les Effets Spéciaux.

Het bestaande themagebied Backlot wordt de komende jaren omgebouwd tot een Marvel-gedeelte. Eerder werd al duidelijk dat lanceerachtbaan Rock 'n' Roller Coaster starring Aerosmith getransformeerd zal worden tot een attractie met Iron Man, het alter ego van Tony Stark. Verder is op het ontwerp te zien dat Restaurant des Stars een Ant-Man-thema krijgt.


ZIE OOK: Disneyland Paris bouwt Rock 'n' Roller Coaster om tot Iron Man-achtbaan

"In Parijs bouwt Tony Stark een vestiging van Stark Industries om tot een nieuw centrum voor training en innovatie", staat in een promotietekst. "Dankzij samenwerkingen met S.H.I.E.L.D., Pym Technologies, Masters of the Mystic Arts en de nieuwe Worldwide Engineering Brigade zullen de Avengers en hun bondgenoten nieuwe internationale campussen vormen om een nieuwe generatie helden voor te bereiden."

Amerika
Een tweede ontwerp toont een vergelijkbaar gebouw, maar dan gesitueerd in het Amerikaanse Disney California Adventure Park. Daar komt naar verwachting dezelfde Spider-Man-attractie te liggen als in Disneyland Paris.

ZIE OOK: Bouwplannen van nieuwe attracties Disneyland Paris opgedoken

Reacties