Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling introduceert nieuwe indeling voor wachtrij Piraña

10-12-2018, 18.47 uur | ReactiesBeeld: @promenadefotos

De Efteling voert deze winter een belangrijke aanpassing door bij wildwaterbaan Piraña. De wachtrij van de attractie wordt gesplitst in twee delen. Straks is er een rij voor groepen van twee personen én een rij voor grotere groepen. Dat bevestigt een woordvoerster van het attractiepark aan Looopings.

Het toevoegen van een single riders-rij - zoals bij de Python, Joris en de Draak, Baron 1898, Symbolica en de Bob - zou bij de Piraña weinig zin hebben. "We weten dat mensen zelden tot nooit alleen in de Piraña gaan", aldus de voorlichtster. "Vaak zijn in de bootjes vier van de zes stoelen bezet."

De nieuwe duo-rij is een idee van de medewerkers van de attractie. "Zij probeerden tot nu toe vaak al om tweetallen uit de rij naar voren te halen. Straks vullen ze de laatste twee plaatsen snel en gemakkelijk op." Op die manier loopt de rij sneller door en neemt de wachttijd af.

Phantasialand
Vergelijkbare duo-rijen bestaan al langer bij waterbanen als Expedition Zork in Toverland en Chiapas in Phantasialand.

De Piraña is sinds halverwege november gesloten voor een jaarlijkse onderhoudsperiode. Die duurt tot eind maart 2019. Er worden ook overkappingen gebouwd in de wachtrij, zodat bezoekers beschut kunnen wachten.

Meer Efteling