Efteling

Op deze zeven plekken kunnen Efteling-bezoekers straks zelf toveren

06-12-2018, 20.31 uur | Reacties

Bezoekers van de Efteling kunnen binnenkort zelf toveren. Het attractiepark introduceert later deze maand zogeheten interactieve Twinkeltoortsen. Daarmee is het mogelijk om op zeven verschillende plekken in themagebied Fantasierijk speciale effecten te activeren.

Fantasierijk is het gedeelte tussen entreegebouw Huis van de Vijf Zintuigen en de attractie Symbolica. De Twinkeltoorts is het wapen van Symbolica-gastheer Pardoes.


ZIE OOK: Interactieve toverstokken Efteling komen nog dit jaar

Op zeven plekken in het park verschenen afgelopen week bronskleurige palen die aangeven waar de effecten zich bevinden. Het gaat om de Zonnewijzer, het Pardoes-beeld en de Schatkist op de Pardoes Promenade, de Kookstoof in pannenkoekenrestaurant Polles Keuken, een etalage van souvenirwinkel Efteldingen, het Pardoes-beeld in die winkel en de Kluis op het Dwarrelplein.

Er komt ook een effect ín Symbolica. Daar reageert de toorts in verschillende scènes op de aanwezigheid van Pardoes.

Eerder liet de Efteling weten dat de bijzondere toverstokken waarschijnlijk in de kerstvakantie geïntroduceerd zouden worden. Ingewijden melden aan Looopings dat de Twinkeltoortsen echter al op maandag 17 december in de Efteling-winkels liggen. Eén toorts gaat 20 euro kosten.

ZIE OOK: Efteling gaat interactieve toverstokken verkopen

Reacties