Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Op deze zeven plekken kunnen Efteling-bezoekers straks zelf toveren

06-12-2018, 20.31 uur

Bezoekers van de Efteling kunnen binnenkort zelf toveren. Het attractiepark introduceert later deze maand zogeheten interactieve Twinkeltoortsen. Daarmee is het mogelijk om op zeven verschillende plekken in themagebied Fantasierijk speciale effecten te activeren.

Fantasierijk is het gedeelte tussen entreegebouw Huis van de Vijf Zintuigen en de attractie Symbolica. De Twinkeltoorts is het wapen van Symbolica-gastheer Pardoes.

Op zeven plekken in het park verschenen afgelopen week bronskleurige palen die aangeven waar de effecten zich bevinden. Het gaat om de Zonnewijzer, het Pardoes-beeld en de Schatkist op de Pardoes Promenade, de Kookstoof in pannenkoekenrestaurant Polles Keuken, een etalage van souvenirwinkel Efteldingen, het Pardoes-beeld in die winkel en de Kluis op het Dwarrelplein.

Er komt ook een effect ín Symbolica. Daar reageert de toorts in verschillende scènes op de aanwezigheid van Pardoes.

Eerder liet de Efteling weten dat de bijzondere toverstokken waarschijnlijk in de kerstvakantie geïntroduceerd zouden worden. Ingewijden melden aan Looopings dat de Twinkeltoortsen echter al op maandag 17 december in de Efteling-winkels liggen. Eén toorts gaat 20 euro kosten.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be