Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Verrassing: Efteling-mascotte Pardoes speelt voor Sinterklaas

06-12-2018, 14.04 uur

De Efteling heeft jonge bezoekers op een bijzondere manier verrast. Mascotte Pardoes speelde woensdag voor Sinterklaas in het attractiepark. Ter gelegenheid van pakjesavond deelde de vrolijke nar cadeautjes uit aan de kleintjes.

Dat bevestigt een Efteling-woordvoerder aan Looopings. "Pardoes was even aanwezig op de Pardoes Promenade om kinderen te verblijden met Sinterklaas-presentjes, onder het motto 'verras de gast'." Er werden onder meer Efteling-cd's, -dvd's en -puzzeltjes weggeven.

Op social media wordt enthousiast gereageerd op het onaangekondigde initiatief. "Zó fantastisch leuk", schrijft moeder Floor van Dijk op Facebook. "Sinterklaas is langs geweest en de kinderen mochten een cadeautje uitzoeken met Pardoes! Well done Efteling, echt een ludieke actie."

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be