Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling heropent Vogel Rok twee weken eerder dan gepland

16-11-2018, 12.54 uur

Vogel Rok in de Efteling gaat twee weken eerder open dan verwacht. Eigenlijk zou de overdekte achtbaan tot eind november gesloten blijven voor een grootschalige onderhoudsbeurt. Nu blijkt de populaire attractie morgen alweer toegankelijk is. Dat melden ingewijden aan Looopings.

Vogel Rok is sinds 8 oktober gesloten voor een renovatie. Daarbij zijn de treinen volledig uit elkaar gehaald en waar nodig gerepareerd. Daarnaast werden de karretjes voorzien van nieuwe geluidsinstallaties met een verbeterde soundtrack.

Verder vonden er schilderwerkzaamheden plaats en kreeg de baan nieuwe wielen, motoren en lichteffecten. Er kwamen ook nieuwe toegangspoortjes in het station.

Vanaf zaterdag 17 november kunnen bezoekers de veranderingen met eigen ogen komen ontdekken. De komende weken worden de puntjes op de i gezet. Zo zijn op dit moment nog niet alle drie de treinen operationeel.

Overigens zijn Efteling-abonnementen komend weekend niet geldig vanwege een bedrijfsevenement in het attractiepark.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be