Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Dancefestival Disneyland Paris gaat drie dagen duren

13-11-2018, 16.39 uur

Het jaarlijkse dancefestival van Disneyland Paris wordt uitgebreid. Vanaf volgend jaar duurt het populaire dance-evenement Electroland geen twee, maar drie dagen. Op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 juli 2019 staat het Walt Disney Studios Park in het teken van internationale dj's.

Electroland wordt in 2019 voor de derde keer gehouden. Entreebewijzen zijn nog niet verkrijgbaar. Ook de line-up voor komend jaar is nog niet bekend. Afgelopen zomer waren dj's als Bob Sinclar, Afrojack, Ben Santiago en Robin Schulz van de partij.

Een jaar eerder wist Disneyland Paris namen als Steve Aoki en NERVO te strikken. Tijdens het evenement zijn enkele grote attracties in het park geopend.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be