Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Kerstseizoen Disneyland Paris van start: zeven verschillende shows

10-11-2018, 15.53 uur

In Disneyland Paris is het kerstseizoen officieel begonnen. Vanaf dit weekend kunnen bezoekers kijken naar vijf verschillende kerstshows met Disney-figuren én een speciale parade. Later deze maand volgen nog twee andere kerstvoorstellingen.

In het Disneyland Park is Disney's Christmas Parade meerdere keren per dag te zien. Het Videopolis Theatre wordt gebruikt voor de zangshow Let's Sing Christmas. Na zonsondergang worden de lampjes van een grote kerstboom aangestoken tijdens Mickey's Magical Christmas Lights.

Voor The Twilight Zone Tower of Terror in het Walt Disney Studios Park is een gigantisch podium met led-schermen gebouwd. Daar wordt meerdere keren per dag de nieuwe kerstshow #SurpriseMickey opgevoerd, ter gelegenheid van de 90e verjaardag van Mickey Mouse. Presentatoren zijn Betty Rose en Jimmy Ocean, bekend van het Festival of Pirates and Princesses van afgelopen voorjaar.

Rond sluitingstijd wordt hetzelfde podium gebruikt voor het vernieuwde avondspektakel Goofy's Incredible Christmas, inclusief vuurwerk en videoprojecties op de gevel van Tower of Terror. Het Animagique Theater is het toneel van de productie Mickey's Christmas Big Band.

Op 24 november gaat in het nabijgelegen Studio Theater nóg een muzikale voorstelling in première. Voor de show A Merry Stitchmas - op het podium bij het kasteel van Doornroosje - moeten bezoekers nog tot 16 november geduld hebben.

Het kerstseizoen duurt tot en met 6 januari 2019. In die periode blijven de reguliere parade Disney Stars on Parade en avondspektakel Disney Illuminations ook gewoon te zien. De attracties Phantom Manor, Autopia en Disneyland Railroad zijn de komende maanden gesloten vanwege onderhoud.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be