Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Zombie-piraten teisteren donkere grottenstelsels in Disneyland Paris

01-11-2018, 23.59 uur

Disneyland Paris heeft bezoekers de stuipen op het lijf gejaagd met een speciale scare zone rond Pirates of the Caribbean. Ter gelegenheid van Halloween werden woensdagavond bloeddorstige piraten en zombies losgelaten. Zij bevolkten de duistere grottenstelsels in themagebied Adventureland. Dat zorgde in combinatie met rookmachines en geluidseffecten voor een unieke, benauwende ervaring.

In Adventureland bevinden zich meerdere onheilspellende grotten en ondergrondse doolhoven waar bezoekers doorheen kunnen lopen. Op de Halloween-avond stonden de donkere spelonken op Adventure Isle vol met rook. Daardoor konden de huiveringwekkende acteurs overal toeslaan.

Het Halloween-feest van Disneyland Paris vindt traditiegetrouw alleen plaats op 31 oktober. De indrukwekkende scare zone, die Spooky Encounters Ashore! werd genoemd, was geopend van 20.30 tot 02.00 uur. Bij de ingangen van het horrorgebied stonden medewerkers om ouders met jonge kinderen te waarschuwen.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be