Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Laatste weekend Halloween Fright Nights in Walibi: tien aanhoudingen

01-11-2018, 21.47 uurBeeld: DeLaVrie Media

Tijdens het laatste weekend van de Halloween Fright Nights in Walibi Holland hebben zich meerdere incidenten voorgedaan. Dat bevestigt een politiewoordvoerder aan Looopings. Verspreid over vier dagen hield de politie in totaal tien personen aan.

Zij zijn opgepakt vanwege vechtpartijen of drugsbezit. Meer details wil de voorlichter niet geven. "Dat wilden we deze week eerst kortsluiten met Walibi, maar daar krijgen we geen contact mee", luidt de uitleg. "We zijn niet teruggebeld."

Het laatste Halloween-weekend in Walibi liep van donderdag 25 tot en met zondag 28 oktober. Op zaterdag was het pretpark volledig uitverkocht. Dat resulteerde in extreme drukte, opstootjes en opstoppingen. Ook werden er acteurs lastiggevallen.

Een weekend eerder verrichtte de politie twee aanhoudingen, allebei vanwege drugsbezit.

In 2019 vinden de Fright Nights plaats op alle vrijdagen, zaterdagen en zondagen tussen 5 en 27 oktober, plus donderdag 24 oktober.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be