Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn doet aangifte tegen boze vrouw die reclamebord vernielt

22-10-2018, 14:53 uur | Reacties

Avonturenpark Hellendoorn reageert vol verbijstering op een video van een vrouw die een reclamebord van het pretpark vernielt. Het attractiepark gaat aangifte doen van vandalisme, vertelt marketingdirecteur René Peul aan Looopings.

Vandaag doken beelden op waarop te zien is hoe een vrouw een reclamebord voor het halloweenevenement Heksendoorn kapotmaakt. Vermoedelijk gaat het om een strenggelovige christen. Afgelopen week kreeg Avonturenpark Hellendoorn al tientallen boze christenen over zich heen. Zij vrezen dat het organiseren van het griezelfeest demonische krachten met zich meebrengt. Vrijdagavond vond er zelfs een speciaal gebed plaats.


ZIE OOK: Avonturenpark Hellendoorn past halloween-evenement aan na klachten van gelovigen

"Bizar", laat marketingdirecteur Peul weten. "Dit vinden we erg jammer en onnodig." Het park heeft vorige week de naam van een scare zone aangepast om gelovigen tegemoet te komen. "Het is teleurstellend dat men blijkbaar nog niet tevreden is en er nu reclameborden worden vernield."

Het familievriendelijke halloweenevenement Heksendoorn duurt nog tot en met 28 oktober. Op vrijdag 26 oktober vindt de tweede avond van horrorfeest Screams plaats, bedoeld voor bezoekers vanaf 14 jaar. "We laten ons niet ontmoedigen door een klein groepje tegenstanders", besluit Peul.ZIE OOK: Tientallen christenen bidden voor Avonturenpark Hellendoorn

Reacties