Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn doet aangifte tegen boze vrouw die reclamebord vernielt

22-10-2018, 14.53 uur

Avonturenpark Hellendoorn reageert vol verbijstering op een video van een vrouw die een reclamebord van het pretpark vernielt. Het attractiepark gaat aangifte doen van vandalisme, vertelt marketingdirecteur René Peul aan Looopings.

Vandaag doken beelden op waarop te zien is hoe een vrouw een reclamebord voor het halloween-evenement Heksendoorn kapotmaakt. Vermoedelijk gaat het om een strenggelovige christen. Afgelopen week kreeg Avonturenpark Hellendoorn al tientallen boze christenen over zich heen. Zij vrezen dat het organiseren van het griezelfeest demonische krachten met zich meebrengt. Vrijdagavond vond er zelfs een speciaal gebed plaats.

"Bizar", laat marketingdirecteur Peul weten. "Dit vinden we erg jammer en onnodig." Het park heeft vorige week de naam van een scare zone aangepast om gelovigen tegemoet te komen. "Het is teleurstellend dat men blijkbaar nog niet tevreden is en er nu reclameborden worden vernield."

Het familievriendelijke halloween-evenement Heksendoorn duurt nog tot en met 28 oktober. Op vrijdag 26 oktober vindt de tweede avond van horrorfeest Screams plaats, bedoeld voor bezoekers vanaf 14 jaar. "We laten ons niet ontmoedigen door een klein groepje tegenstanders", besluit Peul.



Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be