Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Twee aanhoudingen tijdens halloweenweekend Walibi Holland

22-10-2018, 17.44 uurBeeld: Laurens van Heerde

De politie heeft tijdens het afgelopen Halloween-weekend in Walibi Holland twee aanhoudingen verricht. Dat vertelt een politiewoordvoerder aan Looopings. Op vrijdag, zaterdag en zondag trok het attractiepark in totaal meer dan 50.000 bezoekers voor het derde weekend van de Halloween Fright Nights.

Bij de ingang van Walibi worden bezoekers gefouilleerd. Twee personen zijn zondag opgepakt vanwege het bezit van verdovende middelen. "Verder waren er wat kleine opstootjes met duw- en trekwerk door minderjarigen", aldus de voorlichter. "Zij krijgen een Halt-straf."

Andere personen die zorgden voor problemen, zijn met een parkverbod het terrein af gestuurd. "Zij hebben dus geen proces-verbaal gekregen." De woordvoerder roemt de samenwerking met het pretpark. "Er bevindt zich een beveiligingspost op het park waarmee we snel kunnen schakelen."

Walibi werkt voor de Fright Nights samen met het Utrechtse beveiligingsbedrijf The Security Company. Aanstaande donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag vinden de laatste Halloween-avonden van het jaar plaats.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be