Walibi Holland

Twee aanhoudingen tijdens halloweenweekend Walibi Holland

22-10-2018, 17:44 uur | ReactiesFoto: Laurens van Heerde

De politie heeft tijdens het afgelopen halloweenweekend in Walibi Holland twee aanhoudingen verricht. Dat vertelt een politiewoordvoerder aan Looopings. Op vrijdag, zaterdag en zondag trok het attractiepark in totaal meer dan 50.000 bezoekers voor het derde weekend van de Halloween Fright Nights.

Bij de ingang van Walibi worden bezoekers gefouilleerd. Twee personen zijn zondag opgepakt vanwege het bezit van verdovende middelen. "Verder waren er wat kleine opstootjes met duw- en trekwerk door minderjarigen", aldus de voorlichter. "Zij krijgen een Halt-straf."


ZIE OOK: Duivel blijft welkom in Walibi Holland ondanks ophef

Andere personen die zorgden voor problemen, zijn met een parkverbod het terrein af gestuurd. "Zij hebben dus geen proces-verbaal gekregen." De woordvoerder roemt de samenwerking met het pretpark. "Er bevindt zich een beveiligingspost op het park waarmee we snel kunnen schakelen."

Walibi werkt voor de Fright Nights samen met het Utrechtse beveiligingsbedrijf The Security Company. Aanstaande donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag vinden de laatste halloweenavonden van het jaar plaats.

ZIE OOK: Walibi Holland: eerste weekend Halloween Fright Nights in beeld

Reacties