Phantasialand

Luisteren: nieuwe muziek voor China Town in Phantasialand

22-10-2018, 12:48 uur | Reacties

Phantasialand heeft nieuwe muziek laten componeren voor het themagebied China Town. Wie door het Chinese gedeelte van het pretpark loopt, hoort sinds kort een nieuwe soundtrack. Die werd gemaakt door de Duitse firma IMAscore.

Voor de compositie zijn Aziatische instrumenten gebruikt, waaronder de tweesnarige Chinese viool erhu. "Dankzij de Chinese klanken krijg je echt het gevoel dat je op vakantie bent", laat Phantasialand weten.


ZIE OOK: Themagebied in Phantasialand krijgt nieuwe muziek

In China Town bevinden zich twee attracties: draaiend huis Feng Ju Palace (2002) en darkride Geister Rikscha (1981), die grotendeels onder de grond is gebouwd. Ook staat er een hotel met de naam Ling Bao. Verder zijn er Chinese winkels en restaurants te vinden.

IMAscore heeft ook de muziek van themadeel Wuze Town opnieuw ingespeeld. Eerder was het bedrijf al verantwoordelijk voor de muziek van waterbaan Chiapas, lanceerachtbaan Taron, vrijevaltoren Mystery Castle, top spin Talocan, overdekte achtbaan Temple of the Night Hawk en entreegebied Berlin.ZIE OOK: Nieuwe muziek voor vier attracties in Phantasialand

Reacties