Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Parc Spirou Provence

Nederlandse vrijevaltoren in Frans pretpark

21-10-2018, 16.19 uur

Een Frans pretpark heeft een Nederlandse vrijevaltoren binnengehaald. In attractiepark Parc Spirou staat dit najaar The Mine Tower, een gigantische valtoren met kantelende stoeltjes. Het gaat om een kermisattractie van de Nederlandse exploitanten Ad en Willy Ordelman.

The Mine Tower is van 20 oktober tot en met 4 november te vinden in Parc Spirou. Eerder dit jaar stond de attractie op kermissen in steden als Tilburg, Helmond, Best, Venray, Alkmaar, Weert en Antwerpen. Volgens de eigenaar is de toren negentig meter hoog.

Parc Spirou ging afgelopen zomer open. Het nieuwe pretpark draait om stripfiguren als Robbedoes, Marsupilami en Lucky Luke. Naast de tijdelijke toren zijn er twaalf attracties, waaronder drie achtbanen.

Meer Parc Spirou Provence
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be