Avonturenpark Hellendoorn

Tientallen christenen bidden voor Avonturenpark Hellendoorn

20-10-2018, 14:30 uur | Reacties

Tientallen christenen hebben vrijdagavond samen gebeden voor Avonturenpark Hellendoorn. Zo'n vijftig gelovigen kwamen bijeen in een kerk in Nijverdal. In het Overijsselse pretpark - zo'n vijf kilometer verderop - vond op dat moment het halloweenevenement Screams plaats.

Volgens de christenen brengt dat feest gevaarlijke "demonische krachten" met zich mee. Ze hadden de directie afgelopen week al gevraagd om Screams te annuleren. Dat gebeurde niet. Daarom werd een extra bidstonde georganiseerd, waarin God gevraagd werd om zich te openbaren in het Avonturenpark.


ZIE OOK: Avonturenpark Hellendoorn past halloween-evenement aan na klachten van gelovigen

"Het moet weer een park van vreugde en licht worden", klonk het tijdens het gebed. "Zet uw engelen in om de jongeren te laten zien dat dit niet de weg is om gelukkig te worden. Laat zien dat hier een wonder gebeurt en dat u er bent, zorg dat het stormt en onweert op die plek." De gelovigen droegen een banier met de tekst 'Jezus regeert', weet dagblad Tubantia.

Om bezorgde christenen tegemoet te komen, had Avonturenpark Hellendoorn de naam van de scare zone Devil's Church al gewijzigd in Terror Temple.

Overigens liet God zich vrijdagavond niet zien in het pretpark. Het bleef droog. Van storm en onweer was geen sprake.

ZIE OOK: Duivel blijft welkom in Walibi Holland ondanks ophef

Reacties