Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Europa-Park maakt nieuwe virtualreality-achtbaan 50 procent duurder

20-10-2018, 18.41 uur

De nieuwe virtualreality-achtbaan van Europa-Park is 50 procent duurder geworden. In eerste instantie betaalden bezoekers 4 euro per persoon extra om een ritje te kunnen maken in Eurosat Coastiality, de virtualreality-variant van de vernieuwde achtbaan Eurosat - CanCan Coaster.

De rollercoaster ging in september open na een grote renovatie. Een maand later is de prijs van een kaartje verhoogd naar 6 euro. De reden is niet bekendgemaakt. Wel staat op de officiële site van Europa-Park: "Omdat deze innovatie helemaal nieuw is, kan het in het begin tot capaciteitsbeperkingen leiden."

Eurosat Coastiality is gebaseerd op de sciencefictionfilm Valerian and the City of a Thousand Planets. Bijzonder is dat bezoekers hun virtualreality-headset al op krijgen nog vóór ze in het karretje stappen. Op die manier wordt een achtbaanritje gecombineerd met een interactieve walkthrough-attractie.

Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be