Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park

Europa-Park maakt nieuwe virtualreality-achtbaan 50 procent duurder

20-10-2018, 18.41 uur | Reacties

De nieuwe virtualreality-achtbaan van Europa-Park is 50 procent duurder geworden. In eerste instantie betaalden bezoekers 4 euro per persoon extra om een ritje te kunnen maken in Eurosat Coastiality, de virtualreality-variant van de vernieuwde achtbaan Eurosat - CanCan Coaster.

De rollercoaster ging in september open na een grote renovatie. Een maand later is de prijs van een kaartje verhoogd naar 6 euro. De reden is niet bekendgemaakt. Wel staat op de officiële site van Europa-Park: "Omdat deze innovatie helemaal nieuw is, kan het in het begin tot capaciteitsbeperkingen leiden."

Eurosat Coastiality is gebaseerd op de sciencefictionfilm Valerian and the City of a Thousand Planets. Bijzonder is dat bezoekers hun virtualreality-headset al op krijgen nog vóór ze in het karretje stappen. Op die manier wordt een achtbaanritje gecombineerd met een interactieve walkthrough-attractie.

Meer Europa-Park
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be