Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Voor het eerst enge halloween-spookhuizen in Plopsaland

19-10-2018, 16.08 uur

Plopsaland waagt zich dit najaar voor het eerst aan een eng Halloween-evenement. Van 29 oktober tot en met 2 november vinden in Plopsaland De Panne de eerste Halloween Scare Nights plaats, inclusief twee angstaanjagende spookhuizen voor 16-plussers.

Het eerste spookhuis Freak Circus bevindt zich in een verlaten tunnel waar een failliet circusgezelschap zijn intrek zou hebben genomen. De tunnel, gelegen naast themagebied Wickieland, wordt normaal gesproken gebruikt als remise voor de treinen van de Plopsa Express.

Het tweede haunted house met de naam Camping 't Zonnetje komt te liggen in het voormalige Bumba Theater. Volgens het bijbehorende verhaal is de ooit zo populaire camping in verval geraakt nadat de bewoners elkaar begonnen af te slachten.

Tijdens de Halloween Scare Nights blijft het Vlaamse attractiepark geopend tot 22.00 uur. De spookhuizen zijn inbegrepen bij een toegangskaartje.

Tot nu toe was Halloween in Plopsaland De Panne louter een kindvriendelijke aangelegenheid. "Dit nieuwe concept is voor ons een experiment", vertelt Plopsa-directeur Steve Van den Kerkhof aan Looopings. "We gaan kijken hoe het aanslaat." Concurrenten als Bobbejaanland en Walibi Belgium organiseren al langer Halloween-evenementen met spookhuizen voor de oudere jeugd. Ook in het Duitse Plopsa-park Holiday Park wordt Halloween op die manier gevierd.

Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be