Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Foto's: enorme drukte in Toverland dankzij Halloween

17-10-2018, 22.09 uur

Bezoekers van Toverland hebben vandaag heel veel geduld moeten hebben. Dankzij een Halloween-evenement beleefde het Limburgse attractiepark één van de drukste dagen uit de geschiedenis, met vele duizenden bezoekers. Dat zorgde voor lange rijen bij de attracties en de restaurants.

Met name de horeca bleek niet berekend te zijn op de gigantische drukte. Rond etenstijd stonden er enorme mensenmassa's bij vrijwel alle eettentjes. Ook bij de grote attracties puilden de wachtrijen uit. Op sommige plekken moesten zelfs extra dranghekken worden neergezet.

Toverland heeft besloten om tijdens de Halloween-periode geen bezoekersaantallen te publiceren. "Maar we zijn heel blij dat de Halloween Nights zo succesvol blijken te zijn", vertelt een woordvoerster aan Looopings. De volgende Halloween Nights vinden plaats op 18, 19, 20 en 27 oktober. Er zijn dit jaar drie nieuwe scare zones.

In augustus werd voor het laatst een bezoekersrecord gebroken. Toen lokte het park op één dag zo'n 14.000 mensen. Mogelijk waren dat er vandaag nog meer.





















Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be