Attractiepark Toverland

Foto's: enorme drukte in Toverland dankzij Halloween

17-10-2018, 22:09 uur | Reacties

Bezoekers van Toverland hebben vandaag heel veel geduld moeten hebben. Dankzij een halloweenevenement beleefde het Limburgse attractiepark één van de drukste dagen uit de geschiedenis, met vele duizenden bezoekers. Dat zorgde voor lange rijen bij de attracties en de restaurants.

Met name de horeca bleek niet berekend te zijn op de gigantische drukte. Rond etenstijd stonden er enorme mensenmassa's bij vrijwel alle eettentjes. Ook bij de grote attracties puilden de wachtrijen uit. Op sommige plekken moesten zelfs extra dranghekken worden neergezet.


ZIE OOK: Toverland trapt halloweenseizoen af met drie nieuwe scare zones

Toverland heeft besloten om tijdens de halloweenperiode geen bezoekersaantallen te publiceren. "Maar we zijn heel blij dat de Halloween Nights zo succesvol blijken te zijn", vertelt een woordvoerster aan Looopings. De volgende Halloween Nights vinden plaats op 18, 19, 20 en 27 oktober. Er zijn dit jaar drie nieuwe scare zones.

In augustus werd voor het laatst een bezoekersrecord gebroken. Toen lokte het park op één dag zo'n 14.000 mensen. Mogelijk waren dat er vandaag nog meer.

ZIE OOK: Toverland breekt record: 'Zo druk is het hier nog nooit geweest'

Reacties