Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland toont hoogtepunten uit twaalf jaar Eddie de Clown

20-10-2018, 12.02 uur

Walibi heeft een extra verrassing in petto voor fans van Eddie de Clown. In het Halloween-gebied Eddie's Area kunnen passanten vanaf dit weekend kijken naar hoogtepunten uit het twaalfjarig bestaan van de horrorclown. Op een groot scherm komen verschillende bekende fragmenten voorbij onder de noemer 'Eddie TV'.

Het gaat om YouTube-specials uit de periode 2007 tot nu, afgewisseld met lollige internetfilmpjes. De clown praat de video's zelf aan elkaar. Ze zijn te zien na afloop van Eddie's Roast Show, die wordt opgevoerd om 19.00, 20.00, 21.00 en 22.00 uur.

"We hebben een compilatie gemaakt van fragmenten waar Eddie zelf heel hard om kan lachen", vertelt een woordvoerder. Bijkomend voordeel is dat een deel van het publiek van de show blijft staan, zodat de uitstroom gefaseerder verloopt en er minder opstoppingen ontstaan.

De Halloween Fright Nights in Walibi Holland vinden nog plaats op donderdagen, vrijdagen, zaterdagen en zondagen tot en met 28 oktober.Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be