Walibi Holland

Walibi Holland toont hoogtepunten uit twaalf jaar Eddie de Clown

20-10-2018, 12:02 uur | Reacties

Walibi heeft een extra verrassing in petto voor fans van Eddie de Clown. In het halloweengebied Eddie's Area kunnen passanten vanaf dit weekend kijken naar hoogtepunten uit het twaalfjarig bestaan van de horrorclown. Op een groot scherm komen verschillende bekende fragmenten voorbij onder de noemer 'Eddie TV'.

Het gaat om YouTube-specials uit de periode 2007 tot nu, afgewisseld met lollige internetfilmpjes. De clown praat de video's zelf aan elkaar. Ze zijn te zien na afloop van Eddie's Roast Show, die wordt opgevoerd om 19.00, 20.00, 21.00 en 22.00 uur.


ZIE OOK: Video: Eddie de Clown genadeloos hard in nieuwe Halloween-show Walibi

"We hebben een compilatie gemaakt van fragmenten waar Eddie zelf heel hard om kan lachen", vertelt een woordvoerder. Bijkomend voordeel is dat een deel van het publiek van de show blijft staan, zodat de uitstroom gefaseerder verloopt en er minder opstoppingen ontstaan.

De Halloween Fright Nights in Walibi Holland vinden nog plaats op donderdagen, vrijdagen, zaterdagen en zondagen tot en met 28 oktober.ZIE OOK: Duivel blijft welkom in Walibi Holland ondanks ophef

Reacties