Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Indrukwekkende decors in nieuw spookhuis Bobbejaanland

20-10-2018, 23.59 uur

Bobbejaanland heeft er een bijzonder nieuw Halloween-spookhuis bij. Voor het haunted house Welp zijn kosten noch moeite gespaard. Bezoekers worden eerst met een echte truck naar een tentenkamp vervoerd. Daar stappen ze uit voor een onheilspellende wandeling langs zeer gedetailleerde decors.

De overdekte showarena van het park is de afgelopen maanden omgebouwd tot een groot bosgebied. Als gasten met de truck arriveren, krijgen ze te horen dat alle welpen van een jeugdbeweging vermist worden. In het bos zou een stroper rondlopen.

Verspreid over maar liefst 750 vierkante meter wandelen waaghalzen langs enorme bomen, autowrakken, een oude bus, een lift en gruwelijke horrorscènes met speciale effecten. Dankzij het hoge plafond ontstaat het gevoel dat gasten zich echt in de openlucht bevinden. "We wilden iets unieks neerzetten waar veel over gesproken zou worden", vertelt Bobbejaanland-directeur Yves Peeters aan Looopings. "We zijn heel trots op het eindresultaat."

Horrorfilm
Welp werd gebaseerd op de gelijknamige Vlaamse horrorfilm uit 2014. Volgens regisseur Jonas Govaerts hoeven bezoekers de film niet gezien te hebben om het spookhuis te begrijpen. "Het verhaal wordt helder verteld door de acteurs die je tegenkomt."

Waar de meeste andere attractieparken extra geld vragen voor dergelijke spookhuizen, is Welp vrij toegankelijk voor bezoekers van Bobbejaanland. Het Vlaamse pretpark viert nog Halloween op 20 en 21 oktober en van 27 oktober tot en met 4 november. Op 27, 28 en 31 oktober en 2 en 3 november blijft het park open tot 21.00 uur.Meer Bobbejaanland
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be