Bobbejaanland

Indrukwekkende decors in nieuw spookhuis Bobbejaanland

20-10-2018, 23:59 uur | Reacties

Bobbejaanland heeft er een bijzonder nieuw halloweenspookhuis bij. Voor het haunted house Welp zijn kosten noch moeite gespaard. Bezoekers worden eerst met een echte truck naar een tentenkamp vervoerd. Daar stappen ze uit voor een onheilspellende wandeling langs zeer gedetailleerde decors.

De overdekte showarena van het park is de afgelopen maanden omgebouwd tot een groot bosgebied. Als gasten met de truck arriveren, krijgen ze te horen dat alle welpen van een jeugdbeweging vermist worden. In het bos zou een stroper rondlopen.


ZIE OOK: Hilarische beelden: Bobbejaanland filmt doodsbange bezoekers in halloween-spookhuis

Verspreid over maar liefst 750 vierkante meter wandelen waaghalzen langs enorme bomen, autowrakken, een oude bus, een lift en gruwelijke horrorscènes met speciale effecten. Dankzij het hoge plafond ontstaat het gevoel dat gasten zich echt in de openlucht bevinden. "We wilden iets unieks neerzetten waar veel over gesproken zou worden", vertelt Bobbejaanland-directeur Yves Peeters aan Looopings. "We zijn heel trots op het eindresultaat."

Horrorfilm
Welp werd gebaseerd op de gelijknamige Vlaamse horrorfilm uit 2014. Volgens regisseur Jonas Govaerts hoeven bezoekers de film niet gezien te hebben om het spookhuis te begrijpen. "Het verhaal wordt helder verteld door de acteurs die je tegenkomt."

Waar de meeste andere attractieparken extra geld vragen voor dergelijke spookhuizen, is Welp vrij toegankelijk voor bezoekers van Bobbejaanland. Het Vlaamse pretpark viert nog Halloween op 20 en 21 oktober en van 27 oktober tot en met 4 november. Op 27, 28 en 31 oktober en 2 en 3 november blijft het park open tot 21.00 uur.ZIE OOK: Bobbejaanland krijgt spookhuis rond Vlaamse horrorfilm

Reacties