Attractiepark de Waarbeek

Pretpark in Overijssel laat bezoekers zelf entreeprijs bepalen

17-10-2018, 15.07 uur | Reacties

Bezoekers van een Overijssels pretpark mogen binnenkort zelf bepalen hoeveel ze betalen voor een entreekaartje. Op zondag 28 oktober vraagt attractiepark de Waarbeek geen vaste toegangsprijs. Ter gelegenheid van een symbolische sleuteloverdracht mogen gasten zelf kiezen welk bedrag ze uitgeven om binnen te komen.

De Waarbeek werd onlangs verkocht. Eind oktober draagt de huidige directeur Arijan van Bavel het stokje over aan Janna van der Linde en Kevin Moespot. "Dit vieren we op 28 oktober door middel van een oud en nieuw-feest op het park, met natuurlijk oliebollen en vuurwerk", staat in een Facebook-bericht.


ZIE OOK: Pretpark met oudste achtbaan van Benelux wordt verkocht

Bij de kassa kunnen bezoekers aangeven wat ze willen betalen voor een kaartje. "De opbrengst van deze dag komt geheel ten goede aan een nieuwe speelgelegenheid voor het seizoen 2019", belooft de Waarbeek.

De nieuwe eigenaren hebben naar eigen zeggen "ambitieuze maar realistische plannen" voor de toekomst van het familiepark. Daar maken ze later meer over bekend. De naam werd onlangs gewijzigd van Familiepretpark De Waarbeek naar Attractiepark de Waarbeek.

ZIE OOK: Entreeprijs Walibi Holland voortaan elke dag anders

Reacties