Walibi Belgium

Walibi-bezoekers krijgen handboeien om in nieuw halloweenspookhuis

14-10-2018, 13.58 uur | Reacties

Walibi Belgium heeft een gruwelijke verrassing in petto voor bezoekers van een nieuw Halloween-spookhuis. Wie haunted house Black Rose durf te betreden, krijgt bij binnenkomst handboeien om. Waaghalzen leggen hun tocht door het huis af terwijl hun handen geboeid zijn.

Black Rose werd gebouwd in een oud woonhuis, dat helemaal zwart is geverfd. Bezoekers worden naar binnen gestuurd via de kelder. Vervolgens maken ze een wandeling langs verschillende gruwelijke, bloederige scènes. De huiveringwekkende bewoners van het huis mogen hun vastgebonden 'gasten' ook aanraken.


ZIE OOK: Promotiestunt Walibi Belgium: 'Halloween-villa te huur'

Het Halloween-seizoen van Walibi Belgium begon zaterdag en duurt nog tot en met zondag 4 november. Black Rose is de vervanger van haunted house Villa 13. Verder zijn er dit jaar drie spookhuizen (Bloc H, Mine Blast en Lumberjack) en één walkthrough in de openlucht (Quarantine).

Aparte kaartjes
Van zaterdag 20 oktober tot en met zaterdag 3 november - met uitzondering van 21 en 30 oktober - zijn er speciale Halloween-avonden. Dan blijft het park geopend tot 22.00 uur. Voor de spookhuizen moeten aparte kaartjes gekocht worden.ZIE OOK: Walibi Holland: eerste weekend Halloween Fright Nights in beeld

Reacties