Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Walibi-bezoekers krijgen handboeien om in nieuw halloweenspookhuis

14-10-2018, 13.58 uur

Walibi Belgium heeft een gruwelijke verrassing in petto voor bezoekers van een nieuw Halloween-spookhuis. Wie haunted house Black Rose durf te betreden, krijgt bij binnenkomst handboeien om. Waaghalzen leggen hun tocht door het huis af terwijl hun handen geboeid zijn.

Black Rose werd gebouwd in een oud woonhuis, dat helemaal zwart is geverfd. Bezoekers worden naar binnen gestuurd via de kelder. Vervolgens maken ze een wandeling langs verschillende gruwelijke, bloederige scènes. De huiveringwekkende bewoners van het huis mogen hun vastgebonden 'gasten' ook aanraken.

Het Halloween-seizoen van Walibi Belgium begon zaterdag en duurt nog tot en met zondag 4 november. Black Rose is de vervanger van haunted house Villa 13. Verder zijn er dit jaar drie spookhuizen (Bloc H, Mine Blast en Lumberjack) en één walkthrough in de openlucht (Quarantine).

Aparte kaartjes
Van zaterdag 20 oktober tot en met zaterdag 3 november - met uitzondering van 21 en 30 oktober - zijn er speciale Halloween-avonden. Dan blijft het park geopend tot 22.00 uur. Voor de spookhuizen moeten aparte kaartjes gekocht worden.







Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be