Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Zo kunnen Efteling-bezoekers papier recyclen

11-10-2018, 12.39 uur

De Efteling introduceert een nieuwe manier om bezoekers papier te laten recyclen. Na afloop van een dagje Efteling kunnen gasten hun gebruikte plattegrond inleveren bij de uitgang van het attractiepark. Daarvoor is een speciale kist neergezet.

"Het is een initiatief in het kader van duurzaamheid", vertelt een woordvoerder aan Looopings. "Hierdoor kan het papier gerecycled worden en voorkomen we verspilling." De kist staat tussen de toegangspoortjes en souvenirwinkel Efteldingen, onder de kap van entreegebouw Huis van de Vijf Zintuigen.

De Efteling besteedt steeds meer aandacht aan het milieu. Zo werd de oude personeelskleding van het park onlangs verwerkt tot nieuwe tassen. In 2030 wil het attractiepark helemaal klimaatneutraal zijn.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be