Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland blundert met halloweenreclame

10-10-2018, 12.15 uurBeeld: @Toverlandfans

In een nieuwe reclame van Toverland is een stomme fout geslopen. Op posters voor het Halloween-evenement in het Limburgse attractiepark staan per ongeluk de verkeerde data.

Volgens de posters - opgehangen in bushokjes en in treinstations - vinden de Halloween Days plaats op 13, 17, 18, 19, 20 en 27 oktober. De Halloween Nights - waarop het park tot 23.00 uur geopend is - zouden plaatsvinden op alle dagen van 13 tot en met 28 oktober. In werkelijkheid is dat precies andersom.

"Erg slordig", geeft een woordvoerster van Toverland toe. "Ik denk dat onze vormgever zo'n grote Halloween-fan is dat hij het liefst elke dag een Halloween Night zou vieren." Inmiddels is de reclamecampagne gestopt. "De meeste posters zijn waarschijnlijk al weggehaald."

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be