Walibi Holland

Walibi Holland: eerste weekend Halloween Fright Nights in beeld

08-10-2018, 02:02 uur | ReactiesFoto: DeLaVrie Media

Het grootste halloweenevenement van Nederland is begonnen. Walibi Holland heeft dit weekend de populaire Halloween Fright Nights afgetrapt. De komende weekenden staat het pretpark in het teken van horror en angst. Zaterdag was het redelijk druk, maar zondag bleef het opvallend rustig.

Hoewel er dit jaar geen nieuw spookhuis bijkwam, zullen vaste bezoekers wel enkele veranderingen opmerken. Zo kreeg de scare zone Twisted Hellfire een ingrijpende make-over, met nieuwe decors, een andere indeling en een aangepaste verhaallijn. Eddie's Area werd uitgebreid, inclusief de komst van meer horeca en een nostalgische zweefmolen. Daar is eveneens een nieuwe show te zien.


ZIE OOK: Video: Eddie de Clown genadeloos hard in nieuwe Halloween-show Walibi

Ook in de horrorgebieden Game Over en Firepit werden de decors vernieuwd. In Pirate's Cove zorgt een gigantische bubbelmachine voor een nieuw effect. Enkele scènes in de spookhuizen The Villa en Psychoshock zijn aangepast. Wie een bezoek brengt aan The Villa, kan nu bijvoorbeeld de clown Pennywise uit de horrorfilm It tegen het lijf lopen.

"De focus ligt dit jaar meer dan ooit op de regie", vertelt entertainmentmanager Bianca Leemrijse aan Looopings. "Er is extra veel energie, tijd en aandacht gestoken in het trainen van onze acteurs en dat zie je op alle plekken terug. Dankzij hun inzet kunnen we het niveau blijven verhogen en zetten we dit jaar wederom het beste halloweenevenement van Europa neer."

Er komen nog tien halloweenavonden in Walibi Holland, tot en met zondag 28 oktober. De entreeprijs verschilt per dag. Alle scare zones en een walkthrough zijn vrij toegankelijk. Voor de zes spookhuizen moet apart bijbetaald worden. Tickets zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop.ZIE OOK: Walibi Holland verhoogt prijzen Halloween

Reacties