Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Video: Eddie de Clown genadeloos hard in nieuwe Halloween-show Walibi

07-10-2018, 09.55 uur

Eddie de Clown is harder en grover dan ooit. Zaterdagavond ging de nieuwe horrorshow van de populaire clown in première tijdens de Halloween Fright Nights in Walibi Holland. Daarin wordt niemand gespaard. Eddie's Roast Show staat in het teken van vulgaire grappen en platvloerse humor, tot groot genoegen van het Walibi-publiek.

In de voorstelling nodigt Eddie drie toeschouwers uit om hem live op het podium belachelijk te maken. Als hun grappen tegen blijken te vallen, neemt de clown het heft in eigen hand. Uiteindelijk loopt het slecht met de uitdagers af.

Eddie's Roast Show vindt plaats in de scare zone Eddie's Area, gelegen tussen de spookhuizen Below en Psychoshock. De show is tijdens Halloween-avonden vier keer te zien, namelijk om 19.00, 20.00, 21.00 en 22.00 uur.



Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be