Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Asociale bezoekers Europa-Park slopen wachtrij

03-10-2018, 19.43 uurBeeld: Michael Ober

De wachtrij van een vernieuwde achtbaan in Europa-Park blijkt niet bestand te zijn tegen asociale bezoekers. Nog geen maand na de officiële opening is een deel van de wachtruimte van Eurosat - CanCan Coaster vernield door vandalen. Ze trokken op verschillende plekken behangpapier van de muur af.

Een fan van het Duitse pretpark beklaagt zich daarover op Facebook. "Welke idioten doen dit soort dingen?", vraagt Michael Ober zich af. Hij plaatste enkele foto's van verschillende beschadigen de wachtrij. "Heel erg triest en frustrerend. De attractie is nog geen maand oud."

Eurosat - CanCan Coaster is de vernieuwde versie van de klassieke overdekte achtbaan Eurosat, geopend in 1989. Komende winter worden omstreden decoraties langs de baan vervangen. Waarschijnlijk grijpt het attractiepark de wintersluiting ook aan om de vernielde wachtrij hufterproof te maken.

Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be