Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland presenteert nieuwe show tijdens Halloween

03-10-2018, 17.31 uur

In Toverland staat dit najaar een nieuwe halloweenshow op de planken. Tijdens de halloweenperiode - van 13 tot en met 28 oktober - kunnen bezoekers dagelijks kijken naar de familievoorstelling Het Mysterie in het Spookhuis.

De show is te zien in het overdekte themagebied Land van Toos. Het verhaal gaat over de broertjes Bertus en Jaapie, die in het kader van trick or treat aankloppen bij een spookhuis. Eenmaal binnen valt de deur in het slot. Een geest geeft de twee vervolgens opdrachten om te kunnen ontsnappen.

Het Mysterie in het Spookhuis wordt elke dag opgevoerd om 12.00, 14.00 en 16.00 uur. "We hebben voor de show ook een speciaal halloweenlied laten componeren", vertelt een woordvoerster van het attractiepark. "En na afloop kan iedereen met Bertus en Jaapie op de foto."

De Halloween Days in Toverland zijn de kindvriendelijke tegenhanger van de spannendere Halloween Nights in de avonduren. "Zo bieden we voor elk wat wils", aldus de voorlichtster.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be