Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland viert verjaardag Mickey Mouse met reusachtige taarten

03-10-2018, 11.33 uur

Bezoekers van Disneyland Paris kunnen de komende maanden niet om de 90e verjaardag van Mickey Mouse heen. Ter gelegenheid van het jubileum - onder het motto The World's Biggest Mouse Party - zijn in de vijf themagebieden van het Disneyland Park gigantische verjaardagstaarten verschenen.

Bij de taarten staan actrices verkleed als cupcakes, die op humoristische wijze vertellen over Mickey en over de taarten. Dat zijn Angel (Main Street U.S.A.), Peach (Frontierland), Caramel (Discoveryland), Velvet (Adventureland) en Candy (Fantasyland). Dezelfde dames zijn voortaan onderdeel van de dagelijkse parade Disney Stars on Parade.

Het verjaardagsfeest van Mickey Mouse begon afgelopen maandag. Toen opende ook de nieuwe attractie Mickey's PhilharMagic. Officieel duurt het evenement tot en met december, maar Disneyland heeft al laten weten dat de taarten daarna ook nog blijven staan.













Meer Disneyland Paris
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be