Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
This is Holland

Exclusieve rondleiding: achter de schermen bij vliegsimulator This is Holland

22-09-2018, 19:40 uur | Reacties

Bezoekers van vliegsimulator This is Holland in Amsterdam krijgen de kans om de attractie op een heel nieuwe manier te beleven. De toeristenmagneet in de hoofdstad organiseert speciale rondleidingen achter de schermen. Die duren zo'n 75 minuten.

Op zaterdag 6 oktober wordt de techniek van de simulator uit de doeken gedaan, ter gelegenheid van het Weekend van de Wetenschap. Nieuwsgierige liefhebbers krijgen onder meer het bedieningspaneel en het gigantische filmscherm van dichtbij te zien. Ook ontdekken ze hoe de speciale effecten werken en hoe het mechanisme achter de vliegbeleving in elkaar zit.

ZIE OOK: Nieuwe attractie in Amsterdam: spectaculaire vliegsimulator geopend

Er zijn twee rondleidingen: om 10.00 en 12.00 uur. Toegangskaarten kosten 16,50 euro, inclusief een ritje in de simulator. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door te mailen met info@thisisholland.com. Het aantal plaatsen is beperkt.

This is Holland opende bijna een jaar geleden. Tijdens een ritje in de simulator krijgen inzittenden het gevoel dat ze over Nederland heen vliegen. Vergelijkbare attracties staan in pretparken als Futuroscope (Frankrijk), Ferrari Land (Spanje) en Europa-Park (Duitsland). Het concept werd gebaseerd op de Amerikaanse Disney-attractie Soarin'.

ZIE OOK: Bezoekersaantallen van vliegsimulator This is Holland nemen vlucht

Reacties
Bijdrage