Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
This is Holland

Rondleiding achter de schermen bij vliegsimulator This is Holland

22-09-2018, 19.40 uur

Bezoekers van vliegsimulator This is Holland in Amsterdam krijgen de kans om de attractie op een heel nieuwe manier te beleven. De toeristenmagneet in de hoofdstad organiseert speciale rondleidingen achter de schermen. Die duren zo'n 75 minuten.

Op zaterdag 6 oktober wordt de techniek van de simulator uit de doeken gedaan, ter gelegenheid van het Weekend van de Wetenschap. Nieuwsgierige liefhebbers krijgen onder meer het bedieningspaneel en het gigantische filmscherm van dichtbij te zien. Ook ontdekken ze hoe de speciale effecten werken en hoe het mechanisme achter de vliegbeleving in elkaar zit.

Er zijn twee rondleidingen: om 10.00 en 12.00 uur. Toegangskaarten kosten 16,50 euro, inclusief een ritje in de simulator. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door te mailen met info@thisisholland.com. Het aantal plaatsen is beperkt.

This is Holland opende bijna een jaar geleden. Tijdens een ritje in de simulator krijgen inzittenden het gevoel dat ze over Nederland heen vliegen. Vergelijkbare attracties staan in pretparken als Futuroscope (Frankrijk), Ferrari Land (Spanje) en Europa-Park (Duitsland). Het concept werd gebaseerd op de Amerikaanse Disney-attractie Soarin'.

Meer This is Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be