Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Youtubers zetten tatoeage in houten achtbaan Walibi

19-09-2018, 17.37 uur

Bekende youtubers hebben onlangs een bizarre opdracht uitgevoerd in de houten achtbaan van Walibi Holland. Tijdens een ritje in schokkerige rollercoaster Robin Hood probeerden ze om bij een ander een tatoeage te zetten.

Dat is te zien in een video van YouTube-kanaal Stuk TV. De drie videomakers hadden de achtbaan voor zichzelf tijdens de stunt. "Dit is nog nooit eerder gedaan en daar is waarschijnlijk een heel goede reden voor", vertelde Thomas van der Vlugt. Robin Hood is berucht om nogal oncomfortabele ritjes.

Na een paar testrondes gingen de youtubers daadwerkelijk met een naald en inkt aan de slag. Daar kwam een hoop pijn en geschreeuw bij kijken. "Dit was één van de meest krankzinnige opdrachten die we ooit hebben gedaan", zei Giel de Winter na afloop.

Houten achtbaan Robin Hood is volgende maand voor het laatst geopend. In de winter wordt de attractie vervangen door een spectaculaire nieuwe rollercoaster.



Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be