Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland promoot hashtag met nieuwe bordjes

17-09-2018, 20.09 uurBeeld: @Toverlandfans

Toverland vraagt bezoekers om foto's van hun bezoek te delen op social media. In het Limburgse attractiepark zijn op verschillende plekken bordjes verschenen met daarop '#Toverland' en het symbool van een fotocamera.

"De bordjes staan op plaatsen waar je mooie foto's kunt nemen, als een tip", vertelt een woordvoerster aan Looopings. "We hopen dat onze gasten hun foto's op social media plaatsen met de bijbehorende hashtag, zodat wij de beelden kunnen laten zien op onze website en social media-kanalen."

Verspreid over het pretpark zijn op dit moment negen fotobordjes te vinden. Ze zijn onder meer geplaatst in entreegebied Port Laguna, in themagebied Avalon en bij watershow Katara in de Magische Vallei.

Toverland zoekt al langer naar manieren om de naamsbekendheid te vergroten. Op Instagram staan op dit moment ongeveer 19.000 berichten met de hashtag Toverland. Daarmee blijft het park ver achter op concurrenten als de Efteling (368.000) en Walibi (105.000).

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be