Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Extra scène bij nieuwe achtbaan Toverland niet op tijd af

22-09-2018, 17:55 uur | Reacties

Het gaat nog even duren voordat de nieuwe achtbaan van Toverland helemaal af is. Bij wing coaster Fenix ontbreekt aan het begin van de rit nog een extra scène met decoraties en speciale effecten. Het Limburgse attractiepark had aangekondigd dat het tafereel waarschijnlijk in augustus af zou zijn, maar dat is niet gelukt.

Bezoekers moeten nog wat langer geduld hebben, bevestigt een woordvoerster aan Looopings. "We gaan de darkridescène van Fenix komende winter toevoegen", zegt ze. "De afgelopen maanden zijn we heel druk geweest om in onze twee nieuwe themawerelden Port Laguna en Avalon de puntjes op de i te zetten. Voor de scène bij Fenix willen we echt de tijd nemen. Dat komt de kwaliteit ten goede."

ZIE OOK: Nieuwe achtbaan Toverland krijgt extra scène

Fenix is nog geopend tot en met zondag 4 november. Daarna blijven de wing coaster en het bijbehorende themagebied Avalon dicht tot het voorjaar van 2019. 's Winters is slechts een deel van Toverland toegankelijk.

Het park maakt in een later stadium bekend hoe de nieuwe scène er precies uit komt te zien. Eerder zei de voorlichtster al: "Het achtergrondverhaal van Fenix, dat in de wachtrij wordt uitgebeeld, krijgt op die plek een vervolg."

Fenix opende op 7 juli. De veertig meter hoge achtbaan haalt een topsnelheid van 95 kilometer per uur. Passagiers zitten in karretjes die naast de baan hangen. Ze gaan drie keer over de kop.

ZIE OOK: Foto's: volop details in wachtrij voor nieuwe achtbaan Fenix

Reacties
Bijdrage