Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling verstopt Fata Morgana achter steigers en zeilen

16-09-2018, 13.30 uur

Fata Morgana in de Efteling is vijf weken lang gesloten voor een enorme onderhoudsbeurt. Daarbij wordt ook een groot deel van het exterieur opgeknapt. Inmiddels is het oosterse paleis verborgen achter een gigantische steigerconstructie met doeken en zeilen.

Ook de iconische 25 meter hoge minaret werd ingepakt, blijkt uit een fotoreportage van Looopings. De opvallende werkzaamheden duren tot en met begin volgende maand. Volgens de huidige planning gaat Fata Morgana op zaterdag 6 oktober weer open.

Tijdens de verbouwing is er onder meer aandacht voor de boten, de elektra, de verlichting, de noodkussens en de showdeuren in de populaire attractie. Daarnaast worden verschillende scènes vernieuwd. Ook de souvenirwinkel bij de uitgang krijgt een ander uiterlijk.

Een jaar geleden onderging het plein voor Fata Morgana al een renovatie.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be