Comics Station Antwerp

Ouders kunnen kinderen achterlaten bij kinderoppas in Belgisch pretpark

02-09-2018, 19:35 uur | Reacties

Een Belgisch pretpark heeft een opvallend initiatief gelanceerd. Het overdekte attractiepark Comics Station in Antwerpen biedt tegenwoordig een oppasdienst aan. Ouders die een dagje shoppen verkiezen boven een dagje pretpark met hun kinderen, kunnen hun kroost achterlaten bij een oppas.

Dat moet wel een oppas zijn die wordt erkend door de Vlaamse Gezinsbond. "Een dagje shoppen zorgt geregeld voor de nodige stress en frustraties bij ouders en kinderen", meldt een woordvoerder van Comics Station. "Met deze nieuwe samenwerking willen we leden van de Gezinsbond deze frustraties besparen."


ZIE OOK: Efteling past plattegrond aan voor kinderen

De kinderoppas krijgt gratis toegang tot het pretpark. Kinderen betalen een aangepast tarief en krijgen een gratis drankje. Een oppas kost 4 euro per uur, plus 1,50 euro per oppasbeurt voor de verzekering.

Comics Station opende in maart 2017. In het pretpark - gelegen bij treinstation Antwerpen-Centraal - staan attracties die draaien om bekende stripfiguren als Suske en Wiske, Urbanus, De Smurfen en Lucky Luke. De trekpleister ligt op enkele minuten lopen van de Meir, een bekende winkelstraat in Antwerpen.

ZIE OOK: Bizar: Plopsaland vraagt ouders om foto's van blote kinderen te delen

Reacties