Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Station Antwerp

Ouders kunnen kinderen achterlaten bij kinderoppas in Belgisch pretpark

02-09-2018, 19.35 uur

Een Belgisch pretpark heeft een opvallend initiatief gelanceerd. Het overdekte attractiepark Comics Station in Antwerpen biedt tegenwoordig een oppasdienst aan. Ouders die een dagje shoppen verkiezen boven een dagje pretpark met hun kinderen, kunnen hun kroost achterlaten bij een oppas.

Dat moet wel een oppas zijn die wordt erkend door de Vlaamse Gezinsbond. "Een dagje shoppen zorgt geregeld voor de nodige stress en frustraties bij ouders en kinderen", meldt een woordvoerder van Comics Station. "Met deze nieuwe samenwerking willen we leden van de Gezinsbond deze frustraties besparen."

De kinderoppas krijgt gratis toegang tot het pretpark. Kinderen betalen een aangepast tarief en krijgen een gratis drankje. Een oppas kost 4 euro per uur, plus 1,50 euro per oppasbeurt voor de verzekering.

Comics Station opende in maart 2017. In het pretpark - gelegen bij treinstation Antwerpen-Centraal - staan attracties die draaien om bekende stripfiguren als Suske en Wiske, Urbanus, De Smurfen en Lucky Luke. De trekpleister ligt op enkele minuten lopen van de Meir, een bekende winkelstraat in Antwerpen.

Meer Plopsa Station Antwerp
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be