Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen introduceert duurste souvenirs ooit

31-08-2018, 15.21 uurBeeld: De Slagharenverzamelaar

Speciaal voor de échte liefhebber heeft Attractiepark Slagharen twee bijzondere souvenirs op de markt gebracht. Het pretpark liet enorme knuffels ontwikkelen van mascottes Randy en Rosie. Met een prijs van 249 euro per stuk zijn het de duurste souvenirs uit de 55-jarige geschiedenis van Slagharen.

De pluchen wasberen hebben een lengte van ongeveer 120 centimeter. "Er zijn vier exemplaren in de verkoop gegaan, waarvan er nog twee beschikbaar zijn", laat een woordvoerster aan Looopings weten. "Dit zijn dus echt collector's items."

Slagharen-fan Alexander Vrolijk heeft de knuffels inmiddels in huis gehaald. Hij noemt het "een mooie toevoeging aan de verzameling". "Het voelt geweldig om ze te hebben", vertelt hij aan Looopings. "Ondanks de prijs heb ik geen moment getwijfeld. Ik ben nu eenmaal een verzamelaar."

Vervolg
Vooralsnog worden er geen nieuwe knuffels meer gemaakt. "Maar mocht er nog meer vraag ontstaan, dan overwegen we een vervolg", aldus de voorlichtster.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be