Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Familie van verdronken meisje Duinrell: 'Oever was glad'

20-08-2018, 13.53 uur

Het 3-jarige meisje dat zondag verdronk in Duinrell komt uit Delft. Ze verbleef samen met haar familie een weekend in het vakantiepark van Duinrell. Dat vertelt een familielid aan Omroep West.

De peuter Najah kwam terecht in een sloot in het park. Daar werd ze uiteindelijk gevonden door hulpdiensten. Het water in de sloot is niet te zien door een grote hoeveelheid kroos. Mogelijk heeft het omgekomen kind het kroos aangezien voor gras.

De oever bij de sloot is steil en modderig, vertelt het familielid. "Het is er echt glad." De politie doet nog onderzoek naar de reden dat het meisje in het water terecht is gekomen.

Duinrell wil zelf niet inhoudelijk op de mogelijke oorzaak ingaan. Ook is niet duidelijk of er maatregelen genomen worden bij de vele sloten in het park. Wel heeft de directie gistermiddag haar medeleven betuigd aan de nabestaanden van het kind.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be