Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Plopsaland maakt thema van nieuwe attracties bekend

17-08-2018, 23.40 uur

Plopsaland De Panne heeft bekendgemaakt wat het thema wordt van enkele nieuwe attracties. Het Vlaamse pretpark wil in 2020 een overdekt gebied openen met een familieachtbaan en een darkride, een investering van zo'n 10 miljoen euro.

De attracties komen in het teken te staan van clown Bumba, bekend van de gelijknamige tv-serie van Studio 100. Dat bevestigt een Plopsa-woordvoerder. Looopings kon de komst van de attracties al in mei melden. Het overdekte gedeelte wordt gebouwd op de plek van een oud theater.

Poppenserie Bumba werd voor het eerst uitgezonden in 2004. Inmiddels zijn er enkele honderden afleveringen gemaakt. In 2020 bestaat Plopsaland De Panne twintig jaar. Er moet dan ook een groot themahotel openen. Daarna volgt een heftige attractie. "De opvolger van achtbaan Anubis The Ride", aldus directeur Steve Van den Kerkhof.

Meer Plopsaland De Panne
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be