Wanneer gaan de pretparken weer open? Check looopings.nl/open voor alle data.
Efteling

Nieuw restaurant Efteling na één dag alweer gesloten

18-08-2018, 16:44 uur | Reacties

Een nieuwe horecalocatie in de Efteling is na één dag alweer gesloten. Het attractiepark had via de officiële website, social media én een mail aan tienduizenden abonnementhouders aangekondigd dat er dit weekend een nieuw restaurant zou openen: Panorama Lounge.

De Efteling was op zoek naar extra horecacapaciteit voor extreem drukke dagen. Daarom werd er een horecapunt ingericht op de bovenverdieping van restaurant Panorama, gelegen naast achtbaan Vogel Rok.


ZIE OOK: Gekkenhuis in de Efteling: attractiepark kan gigantische drukte niet aan

"Geniet hier voor 4,75 euro van wonderlijke friet met een keuze uit kebab, pulled pork, gebakken kabeljauw of gegrilde paprika en ui", stond in de promotietekst. "Reserveren is niet noodzakelijk. Nadat je bestelling gereed is, kun je plaatsnemen op het terras met uitzicht op de Siervijver."

Vrijdagavond was Panorama Lounge voor het eerst toegankelijk, maar al na een uur en een kwartier sloten de deuren omdat medewerkers de drukte niet meer aan konden. Vandaag blijft het nieuwe restaurant helemaal dicht.

"Het tijdelijke extra horecapunt Panorama Lounge zal vanavond wegens omstandigheden toch niet geopend zijn", laat de Efteling weten op Facebook. "Ons advies is om te eten vóór 17.00 uur of ná 20.00 uur." Een woordvoerder vertelt aan Looopings dat de voorraad vanwege de enorme populariteit nu al op is. "Hier houden we bij de volgende bestellingen uiteraard rekening mee."

ZIE OOK: Nieuwe Efteling-snack nu al niet meer verkrijgbaar

Reacties