Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Nieuw restaurant Efteling na één dag alweer gesloten

18-08-2018, 16.44 uur

Een nieuwe horecalocatie in de Efteling is na één dag alweer gesloten. Het attractiepark had via de officiële website, social media én een mail aan tienduizenden abonnementhouders aangekondigd dat er dit weekend een nieuw restaurant zou openen: Panorama Lounge.

De Efteling was op zoek naar extra horecacapaciteit voor extreem drukke dagen. Daarom werd er een horecapunt ingericht op de bovenverdieping van restaurant Panorama, gelegen naast achtbaan Vogel Rok.

"Geniet hier voor 4,75 euro van wonderlijke friet met een keuze uit kebab, pulled pork, gebakken kabeljauw of gegrilde paprika en ui", stond in de promotietekst. "Reserveren is niet noodzakelijk. Nadat je bestelling gereed is, kun je plaatsnemen op het terras met uitzicht op de Siervijver."

Vrijdagavond was Panorama Lounge voor het eerst toegankelijk, maar al na een uur en een kwartier sloten de deuren omdat medewerkers de drukte niet meer aan konden. Vandaag blijft het nieuwe restaurant helemaal dicht.

"Het tijdelijke extra horecapunt Panorama Lounge zal vanavond wegens omstandigheden toch niet geopend zijn", laat de Efteling weten op Facebook. "Ons advies is om te eten vóór 17.00 uur of ná 20.00 uur." Een woordvoerder vertelt aan Looopings dat de voorraad vanwege de enorme populariteit nu al op is. "Hier houden we bij de volgende bestellingen uiteraard rekening mee."

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be