Disneyland Paris

Disneyland Paris brengt theatershow CinéMagique onverwachts terug

16-08-2018, 17.44 uur | Reacties

Er is goed nieuws voor liefhebbers van de oude theatershow CinéMagique in Disneyland Paris. De bijzondere voorstelling, die in maart 2017 voor het laatst werd opgevoerd, keert binnenkort onverwachts terug. Dat heeft Disneyland zojuist bevestigd.

CinéMagique gaat over een bezoeker - gespeeld door Martin Short - die op miraculeuze wijze in een filmscherm terechtkomt. Vervolgens herbeleeft hij iconische scènes uit beroemde films, waaronder Titanic, Mary Poppins, Star Wars en The Wizard of Oz. De geliefde show ging in 2002 in première.


ZIE OOK: Doek valt voor CinéMagique in Disneyland Paris

Anderhalf jaar geleden moest CinéMagique het veld ruimen om plaats te maken voor een stuntshow met de superhelden van Marvel. Die productie wordt echter geplaagd door technische problemen. Speciale effecten laten het regelmatig afweten.

Disneyland heeft nog niet aangekondigd wanneer CinéMagique precies terugkeert. Ook is nog niet duidelijk of er veranderingen worden doorgevoerd ten opzichte van de originele versie. "Meer informatie maken we later bekend", zegt een woordvoerder. De Marvel-show Super Heroes United is in ieder geval nog te zien tot en met 30 september.

ZIE OOK: Technische problemen teisteren Marvel-show in Disneyland Paris

Reacties