Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling deelt exclusieve beelden van nieuwe theatershow

15-08-2018, 17.39 uur

De Efteling geeft een kijkje achter de schermen van een nieuwe theatershow. In het Efteling Theater gaat komend najaar de voorstelling Caro in première. Een korte YouTube-video toont de eerste beelden van de repetities.

In het filmpje komen verschillende acrobatische acts voorbij. Ook de hoofdrolspelers Marcel Visscher, Talita Angwarmasse en Ton Peeters laten zich zien. Het decor heeft verschillende elementen in steampunk-stijl.

De regie van Caro is in handen van Stanley Burleson. Speciaal voor de Cirque du Soleil-achtige show heeft het Efteling Theater een andere indeling gekregen. De eerste voorstelling is op zaterdag 1 september.

Caro wordt aangekondigd als "een visueel spektakel voor de hele familie waar woorden overbodig zijn". Reguliere kaarten kosten 25 euro per persoon. Voor de try-outs moet 22 euro betaald worden. Abonnementhouders zijn 18,75 euro kwijt. Wie blijft slapen in het Efteling Hotel of de vakantieparken Bosrijk of Loonsche Land, betaalt slechts 7,50 euro.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be