Efteling

Efteling deelt exclusieve beelden van nieuwe theatershow

15-08-2018, 17:39 uur | Reacties

De Efteling geeft een kijkje achter de schermen van een nieuwe theatershow. In het Efteling Theater gaat komend najaar de voorstelling CARO in première. Een korte YouTube-video toont de eerste beelden van de repetities.

In het filmpje komen verschillende acrobatische acts voorbij. Ook de hoofdrolspelers Marcel Visscher, Talita Angwarmasse en Ton Peeters laten zich zien. Het decor heeft verschillende elementen in steampunk-stijl.


ZIE OOK: Efteling presenteert cast van nieuwe theatervoorstelling

De regie van CARO is in handen van Stanley Burleson. Speciaal voor de Cirque du Soleil-achtige show heeft het Efteling Theater een andere indeling gekregen. De eerste voorstelling is op zaterdag 1 september.

CARO wordt aangekondigd als "een visueel spektakel voor de hele familie waar woorden overbodig zijn". Reguliere kaarten kosten 25 euro per persoon. Voor de try-outs moet 22 euro betaald worden. Abonnementhouders zijn 18,75 euro kwijt. Wie blijft slapen in het Efteling Hotel of de vakantieparken Bosrijk of Loonsche Land, betaalt slechts 7,50 euro.ZIE OOK: Efteling Theater verbouwd voor nieuwe theatervoorstelling

Reacties