Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Nieuw: contactloos betalen bij snackmuur Efteling

10-08-2018, 11.39 uur

Even snacken in de Efteling? Bezoekers van het attractiepark hebben daar binnenkort geen muntgeld meer voor nodig. Volgende week introduceert de Efteling nieuwe snackluiken waar contactloos betaald kan worden met een pinpas.

Tot nu toe moesten hongerige gasten contant geld op zak hebben als ze een frikandel, kroket, kaassoufflé of kipcorn uit een automaat wilden halen. Straks kan dat simpelweg door een pinpas bij het luikje te houden.

De eerste vier nieuwe automaten worden bij wijze van proef op woensdag 15 augustus in gebruik genomen bij horecapunt De Steenbok, naast de Bob. Als het experiment een succes is, komen er later ook nieuwe snackluiken bij De Smulpaap op het Anton Pieckplein en bij De Hongerige Machinist in Station de Oost.

Bij contactloos betalen van kleine bedragen is het invoeren van een pincode niet nodig. In het Limburgse pretpark Toverland staat al bijna anderhalf jaar een snackmuur waar op die manier betaald kan worden. Ook Diergaarde Blijdorp heeft sinds dit jaar zo'n muur.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be