Efteling

Nieuw: contactloos betalen bij snackmuur Efteling

10-08-2018, 11:39 uur | Reacties

Even snacken in de Efteling? Bezoekers van het attractiepark hebben daar binnenkort geen muntgeld meer voor nodig. Volgende week introduceert de Efteling nieuwe snackluiken waar contactloos betaald kan worden met een pinpas.

Tot nu toe moesten hongerige gasten contant geld op zak hebben als ze een frikandel, kroket, kaassoufflé of kipcorn uit een automaat wilden halen. Straks kan dat simpelweg door een pinpas bij het luikje te houden.


ZIE OOK: Video: Efteling-bezoeker scoort gratis frikandellen

De eerste vier nieuwe automaten worden bij wijze van proef op woensdag 15 augustus in gebruik genomen bij horecapunt De Steenbok, naast de Bob. Als het experiment een succes is, komen er later ook nieuwe snackluiken bij De Smulpaap op het Anton Pieckplein en bij De Hongerige Machinist in Station de Oost.

Bij contactloos betalen van kleine bedragen is het invoeren van een pincode niet nodig. In het Limburgse pretpark Toverland staat al bijna anderhalf jaar een snackmuur waar op die manier betaald kan worden. Ook Diergaarde Blijdorp heeft sinds dit jaar zo'n muur.

ZIE OOK: Toverland neemt snackmuur in gebruik: 'Heel populair'

Reacties