Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris brengt eerbetoon aan pretpark in Denemarken

11-08-2018, 18.53 uur

Disneyland Paris brengt een eerbetoon aan de concurrentie. Een nieuw Disney-souvenir - verkrijgbaar vanaf dit weekend - staat in het teken van het Deense attractiepark Tivoli Gardens. Walt Disney bezocht het park in 1951 om inspiratie op te doen voor zijn Disneyland in Californië.

In 2018 bestaat Tivoli Gardens 175 jaar. Ter ere van het jubileum brengt Disneyland Paris vandaag een speciale Tivoli-pin uit. Het speldje is te koop bij Pueblo Trading Post in themagebied Frontierland, in de buurt van mijntrein Big Thunder Mountain. Er zijn vijfhonderd exemplaren gemaakt.

De pin toont een ontwerp van een Disney-paradewagen die dit jaar in Tivoli Gardens te zien is. Daarop staan Walt Disney, Mickey Mouse, het kasteel van Assepoester en figuren uit de bekende Disney-attractie It's a Small World. De wagen werd ontwikkeld door het Amerikaanse Walt Disney World.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be