Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Nieuwe Efteling-snack nu al niet meer verkrijgbaar

14-08-2018, 14.27 uur

Nog geen jaar na de introductie van een nieuwe Efteling-snack is het hapje alweer verdwenen. In oktober vorig jaar presenteerde het attractiepark de 'Kinderkroket': een kleine kroket met tomaat en mozzarella. Inmiddels is het speciale tussendoortje al niet meer verkrijgbaar.

Dat bevestigt een Efteling-woordvoerder aan Looopings. "We zijn door de voorraad met Kinderkroketten heen", zegt hij. Het is nog niet bekend of de snack terugkomt.

Na de zomer staat een evaluatie gepland met de stichting Kokkerelli, waar de Efteling mee samenwerkt voor de kroket. "We bepalen dan wat we samen verder gaan doen."

De 'Lekkerste Kinderkroket' - met minder calorieën, zout en vet dan de aloude rundvleeskroket - was te koop bij snackrestaurant De Steenbok in themagebied Anderrijk. Daar worden deze week wel nieuwe snackluikjes geïnstalleerd, waar bezoekers contactloos kunnen betalen met een pinpas.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be