Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Traumahelikopter naar Duinrell: jongen onwel in Tikibad

27-07-2018, 15.12 uur

In het Tikibad van Duinrell is vanmiddag een jongen onwel geraakt. Dat bevestigt een woordvoerster van het Wassenaarse attractiepark aan Looopings. Het slachtoffer bevond zich in het buitenbad van het zwemparadijs. Meerdere ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse.

Het incident vond rond 13.00 uur plaats. Wat er precies is gebeurd, is niet duidelijk. Hulpdiensten hebben de bewusteloze jongen naar het ziekenhuis gebracht.

"Het slachtoffertje was niet aanspreekbaar, maar ademde wel", laat de voorlichtster weten. "Al onze aandacht gaat nu uit naar de familieleden en onze collega's." Met het jongetje gaat het naar verluidt goed.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be